27 December 2011

PMR 2011 MRSM Pasir Salak

Congratulation to all PMR students :D You all had done the best for your PMR . PMR 2011 is the best among 4 years . Cayaaaa laaaaah :D Okay , Alhamdulillah i got 8A's for my PMR . Thanks to all :D Without them i am nothing . Okay , everyone do not believe me that i got 8A's . Well daaa , siapa nak percaya budak bermasalah sampai kena gantung maktab dapat 8A's enn :D Aku sendiri pun tak percaya . Macam orang gilaaa nak menjerit je bila dapat result . Okay fine , i am happy with my effort and result (: Tapi sedih , amek result takda Ibu Ayah nak peluk . Peluk Ibu kawan-kawan je :'( Sedih . But it's okay , Ibu Ayah di Sabah sentiasa di hati and di ingati :D Sayaaaang Ibu Ayah . Time amek result , tangan sejuk je . Takda lah nak nangis mcm histeria mcm Syazni Nadirah . Hahaa , kidding :D Dapat result , terus cari ada B ke tak . Tengok takda , alhamdulillah (: Dapat result takda lah nak menjerit mcm Aiman Baharin :D HAHAA , kidding . Okaaay , amek amek gambar then pulaaang .

MRSM Pasir Salak got ranking number 5 among MRSM's (: and got 5 Subject 100 % A . Thanks a lot i am the on who give the A's for every subject . Para pelajar MRSM Pasir Salak form three tahun ni semuaa stay :D Tukeeeenyeee titewww jumpeewww kowang lagiii :D Yeaaaay !

Thank you Allah SWT
Thank you Muhammad SAW
Thank you Ibu Ayah
Thank you Teachers
Thank you Family
Thank you Friends
Thank you senior junior
Thank you Ahiarrasidi :D

I LOVE YOUU ALL :D

17 December 2011

"Uptown Girls" lalala :D




Have you heard a song title "Uptown Girls" ?
Haaa , ni lah diaa girlgirl yang di maksudkan tu .
Siap berbaju kurung , jubah lah :D
Cool gila rasa jalan di uptown pakai sesopan itu :D
Hahaaaa , boleh di amalkan kepada golongan perempuan (:
Berjalan sampai around dua tiga pagi lah jugak ,
then pergi i-City pulak . Hamboiihh , bukan main lagi .
Esoknya nak ke Melaka , boleh berjalan-jalan sampai tghmalam .
Bukan main seronok kan ? :D

Nur Liyana dan Nor Yusreen , balik bilik bukan reti nak tidur .
Katil orang dah bagi selesa , tak reti tidur .
Nur Liyana melayan novel , Nor Yusreen melayan "My Girlfriend is a Gumiho" .
Comeeeel gilaaa , "nomo nomo nomo nomo choo waa" :D
Hahaha , *bantaaaii -.-'

Okaaay , byeee :D

Pengakuan :D



I am declaring myself as a SINGLE GIRL from now on :D
I am happy , so don't mess up with me (:
I'm goooood , no I'M GREAAAAAT :D
I love my Family and Friends :D

From : Nor Yusreen the tomeeey-iest gurl evaaa :D

Shah Alam sentosa :D

Yeaaah , Shah Alam is mine now :D Serious rindu Shah Alam yang teramat sangat . Alhamdulillah lah dah pulang dgn selamat haritu , then i get to stay here . I'd burned my ticket balik Sabah , sorry Sabah . I'm boredss teramat sangat there :') Lain masa titew balik okay ? Jangan marah yew Sabah . Titew akan winduu awak punya lah :D

Okay , since 25 October 2011 I am heart-broken :'( This is a bad story for me , but not for you allss . I am really really really really really SAAAAADD :'( He is really a big jerk . I am being a really stupid and bastard girl yang dookk waiting dia jawab soalan yang memang tak akan jawab . What a shit lah ni ? :'( Its okay , i am fine maybe . I'll be good for now . I am doing just gooooood , hmmm :'( *not really actually .

Okay , STOP TALKING ABOUT THAT STUPID SHIT STUFF . This is not a diary . I'm just telling , ignore me -.-' . Now , DON'T :D I'm happy . Okay , i am having fun in Shah Alam :D Don't mess up with me :D Result PMR is coming , I'm stressing right now :| Okay , byee -.-'