16 March 2011

Cuti Pertengahan Semester 1 !

Oh hey , lama tak update ye . Dah tak tahu nak cakap apa actually , but I'll try my best to entertain you guys . Ceh ceh , okaay . Cuti panjang memang biasa lah kena balik SABAAAH BHAAA ! -.-' heh , sangat dah terbiasa , so takpe . Kena buatlah kerja KST dekat kawasan Sabah ni . Suppose cikgu suggest kena buat pasal Majlis majlis ni , tapi aku buat FELCRA . Memang sangat bagus laa aku cakaap . heh -.-' takpe takpe , janji aku siaaap sudah bhaa ! KKG tak paham apa pun , tanya AIMAN BAHARIN . Dia setuju nak buat sama sama , so okaay . Homework seperti ; agama , peka , bm dan apa jadah geografi bulat bulat tu DAAAH SIAAAAP ! Homework seperti ; science , english and bm cerpen tu BELUUM SIAAAP , ingat nak main tiru tiru jelaa balik nanti . kaaan kaan ? heh -.- Okaaay , udah bosaan ni bhaa . Mau mintak diri dulu yaa , Assalamualaikum ! :D