28 March 2011

My heart goes WOOHOO !

AHIARRASIDI (!)

Thank youu for making me laugh when I was down :D I love you so much ! You're always there when I need you . I can't take my eyes of you . You're too cute , too oh-my-gosh ! comel comel belaka (: your jump , your high five , your Hi ! , your laugh and many more , I just can't forget about it . Biee , I love you so much . Please don't leave me okaay dear ? Take care my TOPMAN (!) I heart you so much hubby (: Please be a loyal husband okay dear ? Muaah ! Love youu :D

All alone -.-'

Hmm , kesiaan sayaa di Pasir salaak ini . Tidak berteman kan sesiapaaa kcuali kawan kawan , guru dan makcik pakcik DS dan cleaner . Hmm , semuaaa nak pergi sabaah . have fun dekat sanaaa . sedih yaaa amat yaa rabbiii ! But it's okaay . Im fine here (: heeeee .

16 March 2011

Cuti Pertengahan Semester 1 !

Oh hey , lama tak update ye . Dah tak tahu nak cakap apa actually , but I'll try my best to entertain you guys . Ceh ceh , okaay . Cuti panjang memang biasa lah kena balik SABAAAH BHAAA ! -.-' heh , sangat dah terbiasa , so takpe . Kena buatlah kerja KST dekat kawasan Sabah ni . Suppose cikgu suggest kena buat pasal Majlis majlis ni , tapi aku buat FELCRA . Memang sangat bagus laa aku cakaap . heh -.-' takpe takpe , janji aku siaaap sudah bhaa ! KKG tak paham apa pun , tanya AIMAN BAHARIN . Dia setuju nak buat sama sama , so okaay . Homework seperti ; agama , peka , bm dan apa jadah geografi bulat bulat tu DAAAH SIAAAAP ! Homework seperti ; science , english and bm cerpen tu BELUUM SIAAAP , ingat nak main tiru tiru jelaa balik nanti . kaaan kaan ? heh -.- Okaaay , udah bosaan ni bhaa . Mau mintak diri dulu yaa , Assalamualaikum ! :D

THEEEM :D

T H E Y A R E M E V E R Y T H I N G ;

Iman , Husnina , Maisarah , Athirah , Alisya , Firzanah , Dalia , Nadirah , Adlin , Izzaty and Syazlina !
PEOPLE , I LOVE YOU SO MUCH LAAH !
You people are the best bestfriend I ever had .
Gelak ketawa , menangis nangis , berangan angan , bergaduh gaduh dan macam macam lagi .
Memang sangat best dan tak boleh di lupakan . heek ! :D







LOTS OF LOVE ,
Yusreen Yusri (:
Si gebu gebu korang sahaja :D