05 December 2010

Rakan tersayang (:


IZZAH FIRZANAH *si tinggi lampaii . Oh yes , once ketawa memang non-stop ketawa :D
Sayaaang kau sangat sangat yeah (:

Syarmin Dalia Khaleeda , I LOVE YOU SO MUCH TWIIN BIRTH DATE (:
Seronok gelak ketawa dengan kau tahu tak ? :D

FATIN SYAHIRAH ,haha , CUBEMATE dengan kau memang disaster :D *kidding . seronok laa dengan kau anime (:
Sayaaaang kaau gilaaa tahu (:


SABRINA IMAN , whoa ! My cute little hottie babe (: Kau memang sangat supportive saab (:
LOVE YOU SO DAMN MUCH (:


ZAILEEN IZZATY , kau memang selalu layan kerenah aku :D suke nak tahu masalah aku ; THANKS (:
SAYANGG dan RINDUU kau gilaa girlfriend (:

SYAZNI NADIRAH (: selalu peluk lepas exam kankan ? haha :D
Sayaaang kau teramat sangat babe (: Jaga diri sayaaang .

NUR HUSNINAA , gelak gelak gelak . Takkan henti kalau ketawa dengan kau , HAHA :D seronok sangat .
SAYAAANG NINAA YANG TERAMAT SANGAT TAHU (:

NOR ADLIN AZIRA , oh yes she's cute . suke berangan-rangan dengan dia :D
i love you so much Adlinn (:

FATIN ATHIRAH , oh yeah baby dia memang gila . DESKMATEE , yang sangat hyper tapi bila cikgu masuk tidur :D amek kau terikut tidur sekali . AHAHA :D Dengan dia memang takkan sedih la , :D
I'm happy with you , thank you and I LOVE YOU SO MUCH (:

IZZAH MAISARAH , haha :D peluk peluk bantal busuk kau tu memang sangat lawak . Blurr sajaa muke , tapi comel .
HAHA , aku saaayaaang kau sangaaat laa (:

NUR ALISYAA , tinggi dan olamak cun babe (: kau carut memang lawaak .
SAYAANG KAU SYAAA :D

'AINA SYAZLINA , my dearest and my mentor (: kuat berangan dia ni tapi sangat bijak .
SAYANG KAU MENTOR , from : MINTEE KESYGAN MU (: *cehceh .

MUHAMMAD AIMAN , haa dia ni . Gelak macam nak bagi satu dunia dengar tau ; kuat nak mampus . HAHA :D dia menari siap dengan mata mataa , pergh ! Ketawa pecah perut weh :D
Sayangg kau maaaan (: