22 December 2010

Homework yeah ?


5 BUAH KARANGAN BAHAN RANGSANGAN ?

Oh my guddi , seriously siap semua dalam masa sehari . DUSH! Apasal lah tak buat dari awal , *malas sebenarnya . hehe :D semua homework (yg tak boleh tiru) dah siap , *yg boleh tiru belum siap lagi , hehe (: Alahai bulat bulat je pun , kacaang maa :D

Ibu : haa , balik nak tiru ehh ?
Een : *senyap plus sengeh :D *alah normal lah tu ibu , hehe .

SYNOPSIS ENGLISH ; PRISONER OF ZENDA ?

thanks to ; www.ja-notes.blogspot.com (: sumpah baik hati dia bagi complete semua dkt bloggay dia , thankk youu Ja-notes (: *unknown name .

PETA MINDA GEOGRAFI ?

Alright , itu kerja senang . *tiru sebijik dkt buku je , hehe :D eheh ini homework kedua aku siap . Seronok sngt tahu ? bangga je bila org tanya dah siap geo belum , jawab DAAH! ceh ceh .

SCIENCE PEKA ?

Alahai , kerja copy paste ni sangat lah kacaaaang . Memang homework yg pertama sekali aku siap kan laah :D DUSH ! *riak pulak aku .

SCIENCE A B C D ?

Kerja ni lah yg aku malas nk buat , nak buat dalam flight memang pening lah . Buku science pun tak sentuh , DUSH ! dasar malas , ahaha :D Balik maktab TIRU LAAH kaan senang ? hee .

AGAMA ?

Alamak , ini yang susaah ! nak cakap tokoh apa itu ini semua , benci betul nak tengok buku . DUSH ! Kerja ni pun aku tiru jugak lah , kan kan ? boleh tiru idak ?

Okaay , everything siap on 22nd DECEMBER (: because next day uh nak balik semenanjung , taknak diku sentuh buku pulaa . Ahaha :D nak enjoyy di KUALA LUMPURR MAAA !
Seronok nya going back on 23rd DEC ni , pejam celik pejam celik dah nak balik . WHOAA ! sungguh cepat masa berlalu yee , excited pulaa . Dengan aku pergi camp haritu ingat lama lagi , tengok tengok ambik kau dah nak buka sekolah . Eh eh jap jap , dah beli baju baru belum ? *baju style style dah lah , kehkehkeh . Baju sekolah belum beli lagi nii , DUSH !

Alright people , goodbye (: take care . Have a nice christmas !