11 December 2010

Camping bha (:

KEM KESEDARAN MARITIM (:

*my group with facilitator (: riang kan kan .

*rakan di camp (: lawaa lawaa belakaa bukan ? HAHA , fienaz , farah and kak fifa (:

*Hasil titik peluh budak lelaki buat ni (: HAHA

*cehceh , bajet ramai jee . Padahal 50 lebih jee , HAHA :D

Actually , camp ni best . Aku je homesick lebih , HAHA :D *biasa laa anak mak :D
rakan rakan di pangkalan ni pun best best belaka weh , lawak memang gelak pecah perut laa .
First second day jee homesick sikit *siap nangis weh :D buat malu jee . HAHA :D
third forth day dah okaay dah , siap gossip gossip lagi malam malam :D seronok .
Tak kira age , main bantai gelak samaa :D
Camp ni ada kayak , jungle trekking , lawat kapal , lawat seluruh pulau (:
seronok weh .

Conclusion : camp seperti ni sangat sangat best (: teramat sangat best dan patut di adakan lagi . tapi taknak masuk :D HAHA :D