22 December 2010

Homework yeah ?


5 BUAH KARANGAN BAHAN RANGSANGAN ?

Oh my guddi , seriously siap semua dalam masa sehari . DUSH! Apasal lah tak buat dari awal , *malas sebenarnya . hehe :D semua homework (yg tak boleh tiru) dah siap , *yg boleh tiru belum siap lagi , hehe (: Alahai bulat bulat je pun , kacaang maa :D

Ibu : haa , balik nak tiru ehh ?
Een : *senyap plus sengeh :D *alah normal lah tu ibu , hehe .

SYNOPSIS ENGLISH ; PRISONER OF ZENDA ?

thanks to ; www.ja-notes.blogspot.com (: sumpah baik hati dia bagi complete semua dkt bloggay dia , thankk youu Ja-notes (: *unknown name .

PETA MINDA GEOGRAFI ?

Alright , itu kerja senang . *tiru sebijik dkt buku je , hehe :D eheh ini homework kedua aku siap . Seronok sngt tahu ? bangga je bila org tanya dah siap geo belum , jawab DAAH! ceh ceh .

SCIENCE PEKA ?

Alahai , kerja copy paste ni sangat lah kacaaaang . Memang homework yg pertama sekali aku siap kan laah :D DUSH ! *riak pulak aku .

SCIENCE A B C D ?

Kerja ni lah yg aku malas nk buat , nak buat dalam flight memang pening lah . Buku science pun tak sentuh , DUSH ! dasar malas , ahaha :D Balik maktab TIRU LAAH kaan senang ? hee .

AGAMA ?

Alamak , ini yang susaah ! nak cakap tokoh apa itu ini semua , benci betul nak tengok buku . DUSH ! Kerja ni pun aku tiru jugak lah , kan kan ? boleh tiru idak ?

Okaay , everything siap on 22nd DECEMBER (: because next day uh nak balik semenanjung , taknak diku sentuh buku pulaa . Ahaha :D nak enjoyy di KUALA LUMPURR MAAA !
Seronok nya going back on 23rd DEC ni , pejam celik pejam celik dah nak balik . WHOAA ! sungguh cepat masa berlalu yee , excited pulaa . Dengan aku pergi camp haritu ingat lama lagi , tengok tengok ambik kau dah nak buka sekolah . Eh eh jap jap , dah beli baju baru belum ? *baju style style dah lah , kehkehkeh . Baju sekolah belum beli lagi nii , DUSH !

Alright people , goodbye (: take care . Have a nice christmas !

20 December 2010

PMR candidates 2010 (:

NAMES ABOVE ;
-NOR YUSRAH BINTI MOHD YUSRI (:
-Irfan Zulkifli 3D
-Khairina Azhar 3E
-Zawin Najah 3E
-Myra 3D
-Zakwan Syahmi 3D
-Nureen Nazua (:

....... dan dan selebihnyaa :D

GOOD LUCK and HOPE 8A's YEAAH ? of course lah kan kan ? (:

Korang kan hebat hebat belaka , ceh ceh *bueek ! =..= Eh eh , belanja saya tau bila dapat 8A ? *jap jap apasal pulak korang belanja aku ? terbalik sudah bha . However , I LOVE YOU GUYS SO MUCH (: take care . berhati hati di jalan rayaa yaa . Aku di angkasa ni sedang berhampiran dengan korang yaa . ASSALAMUAILOVEYOU (:

18 December 2010

cerita kundasang !

Sesudah sahaja sampai hotel , melepak lah apa lagi :D




Ini sahaja gambar yg mampu ku bawak masuk ke dalam blog ini , ahaha :D

15 December 2010

Kundasang !

POEPLE ; im going to kundasang tomorrow ! (: okay bye for 2 days maybe , ahaha :d see yeah !

Aku tak bodoh !

Aku Tak Bodoh !

Ahaha :D lawak sungguh cerita ni . Tapi ending sedih , ibu pun menangis tengok tau tau . Ahaha :D Nak je ajak ayah tengok sekali , tapi ayah busy like hell . susaah tau nak keluar dgn ayah skang . huh :'( Sudin hensem , and and roy pun hensem jugak :D Ahaha :D
Panggung wayang kosong tau tak , iklan mula mula cerita hantu ! Ahaha :D menjerit gila bapak ah weh . Lawak siap tutup tutup mata lagi . Tak boleh blah , okay okay . People , you better watch this movie . sangat seronok tahu tak , ahaha :D

14 December 2010

Rempitzz :D





Oh yes , ini dia gambar orang yg tak matured dan boleh dihuraikan lagi dengan satu perkataan "REMPIT" ! Ahaha :D tak sangka aku macam ni dulu . Sekarang , tengok gambar mcm ni dah gelak . Aku gelakkan org amek gmbr mcmni , tapi aku pun ambil gmbr mcmni jugak dulu . duaa kali limaa sajaa :D AHAHA:D Eh eh , sesiapa yang terasa dia ada amek gmbr mcmni , sorry . bukan nak perli apa . Ahaha :D kita semua akan melalui ZAMAN PERMATANGAN okay ? kahkahkah :D

*non-stop gelak bhaa :D ahahahaha

gambar lama :D

*dush ! menggedik punya muka .

*muka nak bajet comel haram !

*eheh , i do miss phone :'D

*gambar ni lah yang paling aku bangga bangga kan dulu , tapi sekarang ? Hapuih ! -.-'

*kau nmpk perbezaan aku dengan tengkorang tu ? Haa , ukur lah lemak lemak ku :D

Ahaha :D lawak pulak aku tengok gambar gambar lama ni . Darjah enam , form one :D mcm tak matured langsung . Muke bab nak kaki je . Tak boleh blah . Eh eh , nak gmbr lama aku yang rempitzzzzzz ? Akaaaaann Dataaaang ! :D

I wish to be like her .

Dynaz (: Oh yes , she's tall , hot , pretty and itu semua beautiful . Dulu dulu terjumpa dia dekat One Utama ke mana entah , pergh teruja bagai nak rak :0 dia lawa sangat weh . Oh tidak tidak , nak tinggi kurus lawa macam dia . Kan seronok kan kan ? :D even dia dah kawan dan dah BER-anak , dia masih maintain kecantikan dan kelawaan dia . Oh my gosh ! -.-'

OH YES , i wish to be like you (!)

*banding kan dia dengan aku , berbeza kan ? huh .

11 December 2010

Ibu Ayah (:

Ibu Ayah tercinta (:

Of course la tercinta kan kan ? huh :D sayang dunia akhirat . Ibu Ayah , i love you laa . Ngee !

Camping bha (:

KEM KESEDARAN MARITIM (:

*my group with facilitator (: riang kan kan .

*rakan di camp (: lawaa lawaa belakaa bukan ? HAHA , fienaz , farah and kak fifa (:

*Hasil titik peluh budak lelaki buat ni (: HAHA

*cehceh , bajet ramai jee . Padahal 50 lebih jee , HAHA :D

Actually , camp ni best . Aku je homesick lebih , HAHA :D *biasa laa anak mak :D
rakan rakan di pangkalan ni pun best best belaka weh , lawak memang gelak pecah perut laa .
First second day jee homesick sikit *siap nangis weh :D buat malu jee . HAHA :D
third forth day dah okaay dah , siap gossip gossip lagi malam malam :D seronok .
Tak kira age , main bantai gelak samaa :D
Camp ni ada kayak , jungle trekking , lawat kapal , lawat seluruh pulau (:
seronok weh .

Conclusion : camp seperti ni sangat sangat best (: teramat sangat best dan patut di adakan lagi . tapi taknak masuk :D HAHA :D

09 December 2010

budakk gilaa !

Nurul Ainaa Bariah (:

Oh yeah man , she's part of my life tahu . tanpa dia siapa laa saya , *cehceh mcm iklan pulaa. HAHA :D she's really hundred percent nice , kind and oh yeaa man SHE'S HOTTAAY tahu . Perghh , dia sangat baikk dgn saya tahu tidak itu ? Dia selalu ada apabila saya memerlukan seseorang . Apaa ni ainaa ? Imissyou sangat sangat pulak . Bilaa mahu jumpaa bhaa ? :'( rindu tahu . Takpe takpe , nanti hang out sama yaa bhaa . take care dear (:

05 December 2010

Rakan tersayang (:


IZZAH FIRZANAH *si tinggi lampaii . Oh yes , once ketawa memang non-stop ketawa :D
Sayaaang kau sangat sangat yeah (:

Syarmin Dalia Khaleeda , I LOVE YOU SO MUCH TWIIN BIRTH DATE (:
Seronok gelak ketawa dengan kau tahu tak ? :D

FATIN SYAHIRAH ,haha , CUBEMATE dengan kau memang disaster :D *kidding . seronok laa dengan kau anime (:
Sayaaaang kaau gilaaa tahu (:


SABRINA IMAN , whoa ! My cute little hottie babe (: Kau memang sangat supportive saab (:
LOVE YOU SO DAMN MUCH (:


ZAILEEN IZZATY , kau memang selalu layan kerenah aku :D suke nak tahu masalah aku ; THANKS (:
SAYANGG dan RINDUU kau gilaa girlfriend (:

SYAZNI NADIRAH (: selalu peluk lepas exam kankan ? haha :D
Sayaaang kau teramat sangat babe (: Jaga diri sayaaang .

NUR HUSNINAA , gelak gelak gelak . Takkan henti kalau ketawa dengan kau , HAHA :D seronok sangat .
SAYAAANG NINAA YANG TERAMAT SANGAT TAHU (:

NOR ADLIN AZIRA , oh yes she's cute . suke berangan-rangan dengan dia :D
i love you so much Adlinn (:

FATIN ATHIRAH , oh yeah baby dia memang gila . DESKMATEE , yang sangat hyper tapi bila cikgu masuk tidur :D amek kau terikut tidur sekali . AHAHA :D Dengan dia memang takkan sedih la , :D
I'm happy with you , thank you and I LOVE YOU SO MUCH (:

IZZAH MAISARAH , haha :D peluk peluk bantal busuk kau tu memang sangat lawak . Blurr sajaa muke , tapi comel .
HAHA , aku saaayaaang kau sangaaat laa (:

NUR ALISYAA , tinggi dan olamak cun babe (: kau carut memang lawaak .
SAYAANG KAU SYAAA :D

'AINA SYAZLINA , my dearest and my mentor (: kuat berangan dia ni tapi sangat bijak .
SAYANG KAU MENTOR , from : MINTEE KESYGAN MU (: *cehceh .

MUHAMMAD AIMAN , haa dia ni . Gelak macam nak bagi satu dunia dengar tau ; kuat nak mampus . HAHA :D dia menari siap dengan mata mataa , pergh ! Ketawa pecah perut weh :D
Sayangg kau maaaan (:

03 December 2010

:'(

FRIENDS ;

I start to feel that you guys are starting to hate me :'( I don't know its just my feeling or what . But it kinda hurts me :( you talk bad about me , you ignore me like you ignore "her" ; you know who right ? Hmm , it's okay . You can treat me anyway that you want as long as you are totally freaking hate me babe . Just remember , i love you so much and you guys are the very coolest best friend I ever had . Thank you for giving the chance for me to get to know you guys and once had been you friend . Take care dear :')

*Sorry if ada yang terasa , I'm just telling you what I feel right now . And hoping that the friends i meant are reading this and understand what I really feel about us :D

thank you (:

perfecto (:



RAPUNZEL 3D (!)

Pergh ! superb babe (: seronok tahu . Rapunzel sangat lawa , Flynne Rider a.k.a Yujin sangat hensem (: then kamilion rapunzel sangat comel . HAHA (:
Tonton dengan Yusrah Yusri , Fairuz Rashid , Farah Rashid , Fatin Rashid and Sufiya Rashid (: di OneBorneo .
Duduk couple seat dengan Fairuz Rashid , aduh ! ; mcm dating pulaa tau . *orang tak fikir mcm tu pun actually . HAHA :D

PEOPLE PEOPLE ; you guys should watch this cartoon . *nak lebih seronok tonton dengan pasangan masing masing (: HAHA , sweeeeeeet <3>