15 November 2010

2C (:







RAKAN RAKAN 2C yang amat aku sayangi (:

Weh , aku nak minta maaf sngt sngt if aku ada buat salah kat korang . Aku tahu aku sngt annoying dkt kelas , actually aten lagi annoying . Haha , kidding ! I won't forget our moment together yang gila gilaan itu . Aceh :D Sorry if aku selalu kacau korang . Lagilagi Husni (: Aku saje je kacau kau , bosan sngt takde siapayg boleh aku kacau . Hmm, lepas ni maybe kte dh tak sama kelas , next year kelas ikut ranking . Ranking aku selalu teruk , so aku kelas bawah bawah . Korang pandai pandai pergi lah kelas atas atas . Tinggalkan aku di bawah nii :'( Papepun , aku still akan kacau korang . Hhee . Rakan rakan 2C , take care (: Aku sayang korang sngt sngt .

from : yusreen yusri (: