30 November 2010

bermodelan pulaa :D

OH YEAA BABY , MODELING TIME :D






T-shirt BAKAT (L) PTKK (:
*TOOT TOOT , model tak berbayar :D HAHA ,

Bogodik godik :D


Bosan menanti ibu ayah balik kerjaa , petang tu ambil angin dkt taman (:
Apaa lagi anak dara ibu ni , bergodik godik laa .
*keching keching :D







HEHEHE :D

Huh =.='


Yeaah , you better talk to the hand bitch !

25 November 2010

wishing -.-'

Everybody wants to wish , even animals wish . And I want to wish either ;
I wish I can see his face right now ,
I wish he is here with me ,
I wish I can kiss him right now ,
I wish I can hug him tightly right now ,
I wish he will be mine forever ,
I wish to marry him ,
I wish he being honest with me ,
I wish I can love him till the end of my life (:
(insya-Allah)

Kematian :'(

HAMTARO :'( aka SI GEMUK HYPER .
I miss you gemuk , hamtaro dah mati around 7.45pm pada 21Nov2010 . Berdarah hidung and mulut dia , I really saw it's blood . I cried :'( I miss you buddy . Kau jelaa hamster yang senang nak jaga , kawan kau dua ekor tu kechik lagi sangat susah nak jaga . I really love you and I miss you . Rindu bontot kau yang besar tu :') Kesian aku tengok kau , HAMTARO .

PEOPLE !

LET'S ROCK AND ROLL HERE BACK (!) WOAH :D
I will be using this blogger back (:
sukee sangat :D

18 November 2010

NGENG !



NIGGER ?!

Kau ingat kau perfect sangat ke ? Suke hati je nak kutuk kutuk orang ! Pergii mati laa BANGANG (!)

16 November 2010

I really miss her !


Pelukan yang terakhir ke ? :'(


Amira Nasyrah tersayaaang (:


rakan bergelak ketawa :D


Kami akan merindui Amira Nasyrah (':


Menangis di bahu kakak D':


Adik adik Kakak (:

AMIRA NASYRAH (!)

I miss you sangat sangat :'( I miss the way you hug me . I miss your tears :'( nak jumpaaa . Rinduuu sangatt tahuu takk ? KAKAK , jaga diri aww . I won't forget our last moment together :'( sangat merindui awaak :'( ILOVEYOU , AMIRA NASYRAH (!)

AFIFI FIFO *pakcek buncit



PAK AFIFI , selamat hari lahir (: semoga panjang umur dan di murahkan rezeki . Di maktab jangan lupa belanja di cafe yee :D eh moga moga kita kurus cepat tau tau -oo- Aku sayaang kau tahu , gelak dengan kau sngt sngt seronok . Harap classmate dengan kau lagi next year fii (: Okay , iloveyou GEDEMPOL (:

15 November 2010

2C (:







RAKAN RAKAN 2C yang amat aku sayangi (:

Weh , aku nak minta maaf sngt sngt if aku ada buat salah kat korang . Aku tahu aku sngt annoying dkt kelas , actually aten lagi annoying . Haha , kidding ! I won't forget our moment together yang gila gilaan itu . Aceh :D Sorry if aku selalu kacau korang . Lagilagi Husni (: Aku saje je kacau kau , bosan sngt takde siapayg boleh aku kacau . Hmm, lepas ni maybe kte dh tak sama kelas , next year kelas ikut ranking . Ranking aku selalu teruk , so aku kelas bawah bawah . Korang pandai pandai pergi lah kelas atas atas . Tinggalkan aku di bawah nii :'( Papepun , aku still akan kacau korang . Hhee . Rakan rakan 2C , take care (: Aku sayang korang sngt sngt .

from : yusreen yusri (:

14 November 2010

Khairina Azhar (:



KHAIRINA AZHAR (:

Dia , my beloved kakak (: Dia sngt caring , baik and teramat sngt hottie :D cehceh . KAKAK , i love you sngt sngt tahu tak ? teramat sngt (: i miss you pun . take care (: thanks sebab selalu melayan kerenah I yang tah apa tah ini :D hhee . Terima kasih di atas segalanya .

LOVE : Yusreen Yusri (:

10 November 2010

Peperiksaan (!)



PEPERIKSAAN AKHIR TAHUN 2010 (!)

first thing , ARGHHH (!) susah gila tahu. itu sahaja (:

bahasa melayu : susah sangat tahu .

bahasa inggeris : huh , lagilah susaaah .

mathematics : apatah lagi si mengira ngira ni , lagi susah .

science : pergh ! kau ingat aku doktor ?

sejarah : aku bukan sejarawan , terima kasih .

geografi : peta peta minta maaf (:

agama islam : alhamdullillah , okay kot :D

kemahiran hidup : NGENG ! boleh D .

Maaf cikgu , saya dah buat yang saya mampu . kalau cikgu taknak sakit hati , tambahkan markah :D heee .