16 September 2010

Terbang (!)



Terbang menaiki AirAsia (:
First thing nak cakap , PERGHH (!) Sakit bontot babe :D Dia punya sit mcm pokok . Duhh ! Sudah lah aku duduk tengah , sebelah kiri laki nasib baik kanan perempuan . Kalau lelaki jugak , tak ke aku kena kawin dua . Huish (!) Lelaki dekat sebelah tu bajet bajet belaka :) haha . Perlu je dia pakai sun glasses dlm flight . OH TIDAK TIDAK .
Hoi Air Asia ! Konon lah letak kan aku dkt YPTA (Young Passenger Traveling Alone) , tak perlu sebenarnya . Korang bukannya jaga aku , lagi menyusahkan aku adalah (!) Aku still kena duduk terconggok sorang sorang . Sudah lah cari pasal dgn aku dkt kaunter. Mau tak aku makan kau BHAAAAA :D
Flight delayed 30 minutes something , ontah lah . den pun tak tahu konapo :) depart pukul 7.40 lah then arrived pukul 10.20 lah something . Duhh ! Janji aku tak puas hati dgn Air Asia .
SEKIAN TERIMA KASIH :D

from : yusreenyusri (: