26 September 2010

Sebelum makan ice-cream (:



Tips-tips sebelum makan benda yang berlemak dan benda yang boleh menggemukkan adalah dengan MENIMBANG BERAT BADAN (: Kemudian kita tahu berapa lemak yang akan bertambah dlm badan :D HAHA .

Renung renung kan dan selamat mencuba (:

from : datuk doktor professor yusreen yusri (: woohoo .

25 September 2010

Berani (:



Keberanian utk menaiki train balik rumah pada waktu malam :D wow ! Sumpah lah ini first time menaiki train balik rumah bersama rakan rakan (: duhh ! selamat dkt kl sentral tu ada kawan jaga , then pandai pandai survive sendiri balik . terasa macam nak naik lagi (: woohoo !

25 Sep yang sgt seronok (:



25 SEPTEMBER 2010 :)

Woohoo , seronok sgt keluar di Mid Valley (:

Bersama : Sabrina Iman , Fatin Athirah , Izzah Firzanah , Izzah Maisarah and FORM 4 (:
Location : Mid Valley (:
Pakaian : Baju lengan panjang warna hijau , jeans hitam , beg polka dots and HEELS (:
Time : 11.10 di rumah Sab , 12.30 di rumah Fatin and 1.30 di MID VALLEY (: sehingga 9.30 baru di batu tiga .
Aktiviti : - window shopping
- tgk F4 main snocker
- main game (:
- shopping
- Makan dan pulang :)

Mereka mereka , terima kasih for the fun time we had together . Part aku terhantuk dkt meja jgn cerita dkt org and part ketiak aku basah pun (: HOHO . I have a lot of fun and Thanks again and again (:

16 September 2010

ketika ujian (:



HAHA , meniru niru sangat seronok tahu :D

Terbang (!)



Terbang menaiki AirAsia (:
First thing nak cakap , PERGHH (!) Sakit bontot babe :D Dia punya sit mcm pokok . Duhh ! Sudah lah aku duduk tengah , sebelah kiri laki nasib baik kanan perempuan . Kalau lelaki jugak , tak ke aku kena kawin dua . Huish (!) Lelaki dekat sebelah tu bajet bajet belaka :) haha . Perlu je dia pakai sun glasses dlm flight . OH TIDAK TIDAK .
Hoi Air Asia ! Konon lah letak kan aku dkt YPTA (Young Passenger Traveling Alone) , tak perlu sebenarnya . Korang bukannya jaga aku , lagi menyusahkan aku adalah (!) Aku still kena duduk terconggok sorang sorang . Sudah lah cari pasal dgn aku dkt kaunter. Mau tak aku makan kau BHAAAAA :D
Flight delayed 30 minutes something , ontah lah . den pun tak tahu konapo :) depart pukul 7.40 lah then arrived pukul 10.20 lah something . Duhh ! Janji aku tak puas hati dgn Air Asia .
SEKIAN TERIMA KASIH :D

from : yusreenyusri (:

15 September 2010

Ujian Selaras Dua (:

Ujian Selaras Dua Semester Dua (:

Selasa hingga Khamis (:
21 September 2010 hingga 23 September 2010 (:

Score : 6A's 2B's dulu , insya-Allah (: Amin .

Hopers : yusreenyusri (:

Fatin Syahirah punya pasal !


Fatin Syahirah Mohd Asrore (:
Dia ni punya pasal , aku lari lintang pukang turun bawah !
Tengah sedap sedap calling dengan orang tersayang , dia pergi bagi link killer apa kejadah tah . Sangat takut doh , puas aku percaya dia kata gambar dinn lah apa lah . Taik haram dia , kurang ajar betuiiii !
Siap kau atin aku kerjakan kau balik nanti , nak bunuh kau mati mati ! Duhhh ! :D
Berapa minit aku biarkan hantu tu jeritjerit dkt atas , sampai ayah aku balik baru tutup .
PERGHH , AYAH AKU HERO OF THE DAY LAH (!)
haha :D sayaaaang ayaaahhh :)

Walking in Jesselton (:

Jesselton point (!)

Wednesday , 15 September 2010 :) 8.30 until 9.00 pm .

Berjalan bersiar siar dia jesselton point :) Bermacam org jumpa duh ! Haaha ,
Bersama Yusaini , Yusairy , Yusaidi and Yusrah (:
Sambil sambil texting dengan Izzah Firzanah , Adlin Azira , Syarmin Dalia and Ahiarrasidi (:

Facial time (:


Facial treatment with abang yu (: Haha .

Dah gelap gelap lepas pergi Pulau Manukan tu , pergi pulak jalan jalan dekat ONE BORNEO (: pergi malam malam pulak tu . Jalan jalan , ternampak pulak facial mask . Gedik gedik pergi beli yang laki and perempuan punya . HAHA , :D

Sampai je dkt rumah , bukak tv dkt bilik ibu tengok cerita momok the movie pakai lah facial mask tu :) perghh ! muka terasa suci dalam debu -.- Haha . Best sangat sangat :)

Beraya dia Pulau Manukan (:


PULAU MANUKAN (:

Hey , masa raya ke empat I went to this place called Pulau Manukan or as known as Tunku Abdul Rahman Marine Park . Sangat menyeronokkan . I went there with my family except my dad cause he's working and with uncle rashid's daughters . Sangat seronok pergi ramairamai . We went there with navy boat and sharp 10 o'clock we reach jetty . Then we ride on boat 202 , woohoo (: angin meniup rambut ku membuatkan rambut ku yg basah itu menjadi kering . Haha :D Seronok sgt bergambar sana sini . Sampai sampai je kteorg dekat sana , semua pandang . Aduh ! Mcm celebriti pulak. Haha , masuk je carik port yg best nak duduk beli makan tukar baju baru mandi manda. woohoo ! best weh , ikan nampak dgn jelas , dekat pulak tu . huishh ! -.-'

Then , amek gambar sana sini . Bina sand castle , tanam adi . woohoo -.- ada pulak minah salleh berbikini pandang pandang . Haha , sangat seronok . Then , I try to snorkeling . Perghh , sangat seronok . whoaa !

Balik je , hitam sudah ! SUMPAH penat dan sgt best :D

11 September 2010

Music (:


Beat it by Fall out boys (!)
It's rock and always be the best song (:
It makes me calm and cool when I'm stress :D
I love you Beat It :)
Keep beating it and keep rocking !

from : yusreenyusri (:

mereka yang meng-wish RAYA :)

MUHAMMAD SYAHIR , Nurliyana , Fatin Athirah , Fatin Syahirah , Syarmin Dalia Khaleeda , Sufia Nur , Amira Nasyrah , Izzah Maisarah , Shazri , Biela , Ainaa , Kak Aziah , Azim Rahman , Aina Syazlina , Shamer Aqil , Izzah Firzanah , Zaileen Izzaty , Amirah Ibrahim , Aiman Baharin , Apap , Haziq Syazani , Farrah Najihah , Sabrina Iman , Amira Syafiqah , Danial Uzir , Delima , Chiqa , Anisa Syazwani , Irfan , Saadi , Jass , Cha , Faris Aiman , Dzaireen , Adib Halim , Anwar Ithnin , Zarif Luqman , Ahiarrasidi , Husni Aizat , Zaqwan Syahmi , Kak Ada , Kak Qhuraisya , Arif Mustakpire , Syaamil , Kak Puthree , Nurul , Fatin Faranisha and Fazlina :)

Names above :

First of all , thank you sebab wish Happy Raya and some ada yang I wish dahulu than you wish it back ; thank you too :) Just be careful on the road , take care of yourself . Kumpul duit banyakbanyak then you can share it with me :D Hoho , because I don't get duit raya from Sabah people :) Haha . Hmm, lastly SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN :) have an enjoyable raya and salah dan silap harap di ampun kan :)

from : yusreen yusri :)

Raya 2010 :)

RAYA RAYA RAYA RAYA =.=' ?
Apa itu raya ?
Duduk rumah tengok tv ? ke kena pakai lawa lawa tapi tidur ?
Aduhh ! Raya 2010 , sangat membosankan :(
Duit raya sikit , aduhh ! Orang sebesar kak AMIRA NASYRAH tuh pun boleh dapat banyak . Ni yang si kecil NOR YUSREEN ni pun dapat tak banyak . SEDIHSEDIH :'(

First day raya , I'm wearing this type ; kebaya biru and tudung biru with black heels and hand beg coklat :) perghh ! macam makcik dah :D

Next story I'll show you my fashion di pagi raya nan bosan :)
DATANG LAGI :)