19 March 2010

Malam pestaa :)





Ibu, Yusrah && Me (!)
Main masakmasak di dapur ,
HAHA (!)





yg di masak hanya lah ,


bersamaa ....


Sangat sangatlah sedap , hoho (!)
WELL ME , i mean US :)
HAHA ,
Kemudian aktiviti bergambar bersama yusrah ;







Terbang , first jadi (!)
kahkahkah ,




Malam yg sangat indah bersama ,
dpt main masak masak sukehati ,
ibu tak marah .
hahahaha , best (!)

18 March 2010

promotee sikit sabah bhaa ,

If korang yg datang SABAH tak tahu nak pergi mana ,
maii lah kee HOT SPRING AREA .
Nak celub celub kaki ngan air panas or air sejuk ada ,
and nak mandi pun boleh sebenarnyaa .

But perjalanan nk kesanaa jauh lah ,
tempat ni berada di kaki gunung kinabalu .
Kena merentas bukit lah ,
memang amatlah jauh ,
tapi tak rugi kesana sbb perjalanan nak kesana sejuk and dingin jee .
Macam kat genting ,
tapi ni lagi sejuk than genting .

SERIOUSLY BEST LAH WEH ,
hhaa !

OK , daahh datang lah berRAMAIRAMAI tau !!

I miss you so much !!!



Bielaa Yayaaa , i miss you so much ! Bilaa entah dpt berjumpaa lagi , SUMPAHH aku really really rindu korang berduaa . Sebelum korang marah or what , aku nak cakap SORRY SANGAT SANGAT and kemungkinan kita tkdpt lagi berjumpaa . CEH WAH , AYAT NAK JIWANG JAA . haishh , get back to the topic een . Sorray tautau , papehal just contact aku . I'll always be in your mind and in your heart okayokay .

weh , I LOVE YOU , BIELAA && YAYAA SO MUCH ! TAKEE CARE OF YOURSELF , HUGSANDKISSES !