30 December 2009

Conference Webcam (:

Hahaha , heyy . Semalam malam , I conference and webcam ngan eyna . Bapokk best oh , cakap cakap , carutcarut . Bhahah , insaf aku . Then webcam lagi pagi ni . Bapokk dua kali ganda best sebab biela join in sekali . Hhaha , :) semua bab nak cakap banyak . amek nombor nak cakap , :D Aku bahagia je webcam webcam , blog kali ni tak panjang kot . tak tahu nak cerita apa .

Okay byebye , thats all . I LOVE YOU and I MISS YOU biela and eyna (!)

23 December 2009

Kepada ; Nurliyana Nasir (:




















Nana , GOODLUCK aw tomorrow ! (:
I love you so much <33>
8A's in your hand punya lahh !

Goodluck sisters&&brothers (:

Heyy , just nak wish GOODLUCK to my dearest senior Form 3 yang akan mengambil result mereka tomorrow . HAHA , lagilagi kepada Kak Qhuraisya yang banyak bagi tunjuk ajar , BHAHA . Macam ucapan pulak , HAHAHA . Eheh , senior kat saujana pun . I MISS YOU OH , Kak Su , Kak Myra , Kak Zeeya and many more . BHAHA , hope you all can get 8A's . I LOVE YOU all okayy ? (: Abang senior iaitu , Abang Ahiarrasidi and Abang Syamim ! BHAHA , goodluck too ! (: HEHE ,

Okayy maybe that's all , I MISS YOU GUYS SO MUCH ! (: